Rezervirajte sobu.   Rezervacija

O hotelu Vila Tina

 

Živopisan, ugodan i topao, mali obiteljski hotel sa 24 soba. Spoj zagrebačke tradicije i izuzetnog modernog komfora diskretno su spojeni u hotelu Vila Tina. Smješten u zelenoj zoni grada gravitira najljepšem i najvećem zagrebačkom parku Maksimir . U samom parku smješten je ZOO te Hotel Vila Tina predstavlja idealno mjesto boravka za svakog kome posjet novom gradu osim povijesnih i kulturnih znamenitosti podrazumijeva i prirodne ljepote. U hotelu Vila Tina sve je podređeno stvaranju osjećaja ugode i odmora. U uređenje interijera utkano je mnogo ljubavi i živopisan dizajn. 

 

S dugogodišnjim iskustvom u poslovnom turizmu, tijekom godina specijalizirali smo se kako u poslovnom tako i u medicinskom turizmu te našim gostima osiguravamo idealne uvjete za njihov boravak u Zagrebu.
Hotel Vila Tina mjesto je gdje se možete potpuno prepustiti uživanju u hrvatskim delicijama, izvornoj prirodi i željenom miru.

 

S dugogodišnjim iskustvom u poslovnom turizmu, tijekom godina specijalizirali smo se i u medicinskom turizmu te našim gostima osiguravamo idealne uvjete za njihov boravak u Zagrebu. Soba za sastanke, konferencijska dvorana s punom tehničkom opremom (laptop, projektor, platno, razglas) samo su dio bogate ponude za poslovni aspekt boravka u našem hotelu. S druge strane mir, usluge masaže i oporavka u zelenoj zoni Zagreba idealni su za turiste čiji je dolazak u Zagreb medicinskog karaktera. Njemački, engleski, hrvatski i talijanski jezici su kojim se obitelj Šalov i svi zaposlenici hotela Vila Tina koriste.

 

 

Sardžaj hotela:

 

• 24 vrhunski opremljenih soba
• restoran
• besplatan, privatni, čuvani parking
• konferencijska sala ( maksimalno 22 osobe)
• prostor za čuvanje bicikala i motora
• wi-fi u cijelom hotelu


 

 

Parking

 

Za goste hotela osigurali smo besplatan, odvojen i čuvani parking.

Drawing

 

Recepcija

 

Naša recepcija otvorena je 24/7. Ljubazno osoblje obratit će vam se na engleskom, njemačkom, talijanskom ili hrvatskom jeziku od 0 do 24 sata.

Drawing (1)

 

Bar

 

Ugodan prostor bara na raspolaganju vam je od 7 do 23 sata. Bilo da želite započeti jutro talijanskim espressom ili ga završiti čašom dobrog vina.

Drawing (2)

 

Kongresna dvorana

 

Soba za sastanke ili poslovne skupove sadrži sve potrebno kako bi naši gosti mogli poslovno funkcionirati za vrijeme svog boravka u našem hotelu.

Drawing (3)

 

Doručak

 

Bogat doručak predstavlja kvalitetan početak svakog dana. 

Drawing (4)

 

Dostupan Internet

 

U cijelom hotelu dostupan je besplatan wi-fi za sve goste hotela.

Drawing (10)

 

Phone

 

Svaka soba našeg hotela ima telefonsku liniju.

Drawing (6)

 

Zabranjene životinje

 

Poštujući privatnost naših gostiju i inzistirajući na besprijekornoj čistoći naših soba, životinje nisu dozvoljene u hotelu Vila Tina.

Drawing (9)

 

Non-Smoking Rooms

 

Bogatim iskustvom u poslovnom i medicinskom turizmu odlučili smo u svim sobama našeg hotela ukinuti dozvolu pušenja cigareta.

Drawing (11)

 

 Laundry

 

Ukoliko je vaš boravak u Zagrebu duži s veseljem ćemo preuzeti vaš prljavi veš i u najkraćem mogućem roku vam ga oprati i ispeglati prema najvišim standardima.

Rezervirajte sobu.   Rezervacija