Rezervirajte sobu.   Rezervacija

Smještaj

 

Hotel se sastoji od 24 dvokrevetnih soba sa bračnim ležajem. Posebnost hotela je što je iznimna pažnja posvećena uređenju svake sobe te svaka nudi poseban ugođaj. Umjetničke slike, detalji od drva, kamena i keramike pružaju osjećaj topline i ugode povezujući gosta sa zagrebačkom tradicijom.
Sobe se razlikuju prema veličini, položaju i određenim sadržajima. Neke od soba opskrbljene su hidro-masažnom kadom dok ostale imaju kadu, a neke tuš kabinu. Iz nekoliko soba pruža se pogled na grad, a iz ostalih na prirodu. Sve sobe imaju klimatizaciju, minibar, satelitsku televiziju, telefonsku vezu i wireless pristup internetu.

 

Jednokrevetna

 

Besprijekorno čiste i uredne jednokrevetne sobe odišu klasikom. Prostire se na 17m2 te pored udobnog kreveta osiguravamo našim gostima kućni ogrtač i papuče kako bi u privatnosti sobe mogli opušteno uživati. Uz LCD televizor i bogat izbor programa putem satelitske televizije te uz mogućnost korištenja minibara, bežičnog  interneta gosti ne moraju brinuti o odjeći jer im Hotel Vila Tina nudi i usluge pranja i peglanja odjeće.

Dvokrevetna

 

U komfornoj dvokrevetnoj sobi s prostranim krevetima naš gost ili par može se nakon napornog dana relaksirati u prostranoj kadi ili se pak osvježiti brzim tuširanjem u tuš kabini. Uz LCD televizor i bogat izbor programa putem satelitske televizije te uz mogućnost korištenja minibara, bežičnog  interneta ne moraju brinuti o odjeći jer im Hotel Vila Tina nudi i usluge pranja i peglanja odjeće.


Dvokrevetna De Luxe

 

Posebnost sobe ocrtava se u velikom prostranom krevetu na kojem uz vrhunske perjane jastuke naši gosti sanjaju najljepše snove. Kako bismo im osigurali jednako lijep nastavak dana tu je topla i lijepa kupaona s kadom i tušem, te mekani bademantil s papučama kako bi se osjećali kao kod kuće. Svaka soba ima terasu s koje se pruža pogled na okolicu uz svjež zrak koji dolazi s Medvednice.

Trokrevetna

 

Naš hotel često posjećuju obitelji s djecom te smo upravo za njih napravili obiteljsku sobu da svaki član obitelji ima prostor za sebe. U lijepo namještenoj sobi osigurali smo radni stol kako bi djeca mogla boravak u hotelu prekratiti crtajući i kreativno se izražavajući. Ukoliko su  vaši mališani više skloni crtanim filmovima ili  programima za mlade tada će velik izbor pronaći među programima koje mogu na LCD televizorima gledati putem satelitskih kanala.