Naš Hotel

Hotel Vila Tina jedan je od prvih hotela u Zagrebu s tradicijom poslovanja dugom 20 godina.
U svojem dugogodišnjem poslovanju uz tradicionalni, specijalizirali smo se i za sportski kao i medicinski turizam te omogućujemo našim gostima jedinstveni sadržaj prilagođen njihovim interesima.

Hotel Vila Tina predstavlja idealno mjesto boravka za sve kojima su uz povijesne i kulturne znamenitosti i prirodne ljepote glavnog grada Hrvatske bitni sportski i medicinski sadržaji i ponude.

Dugi niz godina održavamo tradiciju individualnog pristupa gostima, koji je posebno prepoznat od strane domaćih i stranih firmi i poslovnih ljudi koji prilikom svoga posjeta Zagrebu traže smještaj u našem hotelu. mjesto za poslovni ručak ili sastanak te mjesto za dnevni odmor, ali i od strane svih onih koji su u privatnom posjetu Zagrebu i kojima je bitan odmor od buke i užurbanog naćina života.

Galerija slika

Usluge hotela

Kongresna dvorana

Soba za sastanke ili poslovne skupove sadrži sve potrebno kako bi naši gosti mogli poslovno funkcionirati za vrijeme svog boravka u našem hotelu.

Usluga prijevoza

Od petka do nedjelje u određenim terminima nudimo besplatan prijevoz do grada, a uz nadoplatu Vam nudimo i shuttle uslugu od zračne luke do hotela ili prijevoz do zračne luke za Vaš siguran povratak kući.

Za ovu uslugu potrebno nas je ranije kontaktirati kako bismo Vam stigli organizirati prijevoz na vrijeme.

Čuvani privatni parking

Ukoliko svoj automobil želite ostaviti na čuvanom parkingu hotela i nesmetano istraživati grad ne misleći o parkirnim zonama ili trošku garaže za svega par minuta vožnje taxijem ili Uberom možete se naći u samom centru grada.

Okvirni izračun cijene taxi usluge do centra grada, Trg Bana Josipa Jelačića, iznositi će cca. 50 kn.

Usluga pranja i glačanja

Brinemo se i o Vašem besprijekornom izgledu. Na Vaš zahtjev pobrinut ćemo se kako bi Vam odjeća u svakom trenutku bila svježe oprana i izglačana. Usluga pranja i glačanja na raspolaganju Vam je tijekom čitavog boravka.

U našoj blizini

Zagreb je grad prepun muzeja, galerija, kazališta, kina i bogate arhitekture.

Sedam trgova – perivoja u Donjem gradu čine urbanističku cjelinu zvanu Zelena ili Lenuzzijeva potkova. Tih sedam trgova su: Trg Nikole Šubića Zrinskog, Trg Josipa Jurja Strossmayera, Trg kralja Tomislava, Trg dr. Ante Starčevića, Trg Marka Marulića, Trg Ivana, Antuna i Vladmira Mažuranića te Trg Republike Hrvatske.

Unutar okvira potkove nalaze još dva trga – Trg Petra Svačića i Trg Petra Preradovića te Botanički vrt.
Tu je i veliki park Maksimir, ali i veličanstveno groblje Mirogoj.

Neka od mjesta koja svakako trebate posjetiti su i Muzej prekinutih veza, Muzej iluzija, Muzej Mimara, Muzej naivne umjetnosti, Arheološki muzej te Muzej suvremene umjetnosti.

Noćni život u Zagrebu je posljednjih godina postao jedan od najboljih u Europi ponajviše zbog sve većeg dolazaka gostiju iz inozemstva koji traže mjesto za najbolji provod.

Istražite Zagreb!

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj dolazak

  • Bukovačka cesta 213, 10000 Zagreb
  • +385 1 2445 204
  • info@hotelvilatina.hr