Javite nam se

Želite li saznati više informacija o smještaju u hotelu, restoranu ili posebnim ponudama i pogodnostima za naše goste, kao i dodatne informacije o transferu do hotela pozivamo Vas da nas kontaktirate putem telefona, elektronske poruke ili kontakt obrasca. Naš tim Vam stoji na raspolaganju te će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Imate pitanje ili prijedlog? Kontaktirajte nas putem obrasca, a mi ćemo se potruditi odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Dostupni smo vam 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Pošaljite nam upit.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici. (EN) By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kontakt podatci

  • Bukovačka cesta 213, 10000 Zagreb
  • + 385 1 2445 204
  • info@hotelvilatina.hr

Društvene mreže

Booking.com

Gosti su prepoznali  kvalitetu našeg boutique Hotela.  Iznimno nam je zadovoljstvo što dobrodošlicu Booking.com gostima pružamo od 9. su. 2009. te se radujemo uspješnoj daljnoj suradnji.

TripAdvisor

Tripadvisor je turistički internetski portal koji nudi individualne savjete za korisnike koji planiraju odmor. Pogledajte recenzije našeg boutique Hotela i uvjerite se u našu kvalitetu.