Iskustvo organizacije

Naši eventi su uvijek jedinstveni, rađeni na temelju kreativnih i inovativnih ideja uz apsolutno uvažavanje svih Vaših malih i velikih zahtjeva. Opustite se i prepustite čari organizacije nama te ne brinite!

Krštenje, prva pričest, krizma…

Miran i ugodan ambijent našega Restorana Notch idealan je za različite svečanosti, obiteljski ručak i  obilježavanja trenutaka i događaja koje želite podijeliti i sačuvati od zaborava. Jelovnik Notch Restorana bazira se na tradicionalnim specijalitetima sa daškom moderih nota iz kojih ističemo mesne specijalitete te jela od ribe. Možete se opustiti i na našoj terasi s prekrasnim pogledom ka parku Maksimir.

Promocije, poslovni sastanci, konferencije…

Naš uhodani tim osoblja za Vas će organizirati poslovni sastanak, konferenciju ili seminar i to sve po vašim potrebama. Budite spremni i opušteni,  Vaši poslovni sastanci ne moraju biti dodatna poteškoća već upravo suprotno, budite zadovoljni i cijelokupnu organizaciju prepustite nama.

Vjenčanja

Vrlo rado ćemo vam pomoći pri svakom koraku u organiziranju vašeg vjenčanja iz snova. Preporučit ćemo vam dekoracije, zabavni program, cvijeće, pozivnice, konfete, fotografije i sve ostalo pri čemu biste možda trebali pomoć.

U našoj ćete ponudi naći niz mogućnosti i detalja, od izbora samo najboljih i naj svježih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj dolazak

  • Bukovačka cesta 213, 10000 Zagreb
  • + 385 1 2445 204
  • info@hotelvilatina.hr

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici. (EN) By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.