Restoran Notch
HLADNA PREDJELA
Tatarski biftek
60.00knModerna delikatesa i najluksuznije jelo, tatarski odrezak je sjeckani, začinjeni sirovi odrezak. Kulinarska povijest ovog jela "začinjena" je brojnim mitovima i legendama.
Plata Vila Tina
75.00 knPršut, kulen, tvrdi sir i salata od hobotnice.
TOPLA PREDJELA
Dnevna juha
20.00knJednostavno a dobro. Klasična domaća dnevna juha koja je svima najdraža.
Zlatne okruglice
35.00knPohana mozzarella punjena sušenim rajčicama i pršutom servirana na domaćoj šalši.
Ragu juha
30.00knRagui, od fr. ragout, guste su juhe ili umaci od raznih vrsta mesa, gljiva, povrća… Mogu se jesti kao samostalno jelo ili kao dodatak tjestenini i krumpiru.
Gnudi s kravljim sirom i paljenim vrhnjem
38.00knGnudi, u doslovnom prijevodu s talijanskog jezika njihovo ime bi značilo 'goli'.
Zašto goli, možda se pitate. Odgovor na to pitanje je jednostavan. Kako se one poslužuju same, bez omotača od tjestenine, onda su one zapravo goli nadjev – odnosno goli. Vole Talijani tako slikovito i šarmantno opisivati hranu. To je svakako još jedan od razloga zašto ćete uživati u njima.
SALATE
Sezonska salata
20.00knSvježe, sočno, hrskavo ili pak kiselo povrče kao savršen dodatak svakom glavnom jelu.
Biftek salata
60.00knLjubiteljima mesa ovo će jelo dugo ostati u sjećanju.
PRILOZI
Blitva na dalmatinski način
20.00knBlitva sa krumpirom klasika je dalmatinske kuhinje. Spremljena od obarene blitve,
kuhanog krumpira začinjenog maslinovim uljem, paprom i češnjakom. Domaći njoki
20.00knNema ništa finije nego nježne, mekane, podatne njoke koje se jednostavno tope u ustima...
Pire od tikvica s lješnjacima
25.00knUrnebesno fina kombinacija tikvica koje se tope u ustima i prženih lješnjaka.
Povrće sa žara
20.00knGrillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus.
Prženi krumpir u ljusci
20.00knSavršeno pečen krumpir je hrskav izvana, a mekan i slastan iznutra.
DODATCI
Majoneza, kečap, senf, Grana Padano, masline
5.00knKruh
3.00kn
GLAVNA JELA
Pileće rolice
75.00 knPunjena piletina sa šunkom i sirom poslužena sa senf umakom i domaćim njokima
Dnevna ponuda svježe ribe s crvenom rižom
90.00knFilet morske ribe poslužen s rižotom od cikle.
Hobotnica u umaku s palentom i kukuruzom
100.00knKrakovi hobotnice sa žara posluženi u vlastitom umaku s palentom i kukuruzom
Teleći odrezak
90.00knPunjen sušenom rajčicom, skutom, ljutikom i prženim pinjolima.
Ramstek
95.00knOdležan minimalno 30 dana.
Biftek
120.00knDovoljno je reći da se priprema krvav, srednje pečen ili jače pečen, pa da svi odmah znaju da je riječ o kulinarskom favoritu - o bifteku. Da njegov 'dobar glas' nije precijenjen govori činjenica da je biftek odnosno goveđi file ili pisanica najmekše i najkvalitetnije crveno meso. Toliko je dobar da mu i ne treba “kvariti” okus pretjeranim kuhanjem.
Rib Eye steak
180.00knOdležan minimalno 30 dana.
TJESTENINE I RIŽOTI
Sezonski rižoto
68.00knRižoto je jednostavno jelo bogate povijesti, a kada mu pružite vrijeme i poštovanje koje zaslužuje, nećete biti razočarani.
Sezonska domaća pašta
68.00knUz sezonske namirnice kao što se tartufi, šparoge i gljive ili uz šugo od kokoške ili divljači, domaća pašta će biti savršeno jelo.
Rižoto s jadranskim kozicama
74.00knNajbolje kozice iz onog najvrednijeg što imamo, Jadranskog mora, združile su se u finom kremastom rižotu.
DESERTI
Kolač
25.00knKomad
Sladoled
7.00knKuglica