Gastro

Tradicija okusa

Kod nas je hrana pripremljena za uživanje, a kada se to događa u interijeru u kojem mogu uživati i druga osjetila, osjećaj je jedinstven. Otišli smo i korak dalje. Osim vrhunski pripremljenih namirnica, pred Vas složenih u modernom i kreativnom stilu, u ambijentu koji odiše toplinom i ugodnošću, učiniti ćemo da se osjećate miljama daleko od užurbanosti i problema svakodnevnice. Restoran “Notch” odiše spojem moderne i tradicionalne kuhinje! Neka bogata ponuda buffet doručka uz prvoklasnu uslugu čini početak Vašeg idealnog boravka u Zagrebu. Gastro specijaliteti Hrvatske, za ručak ili večeru, samo su dio bogate ponude temeljene na tradicionalnoj kuhinji koju naši vrhunski kuhari spremaju samo za Vas. Prostran i ugodan restoran istodobno može poslužiti do 64 gostiju dok ljeti gosti mogu uživati na otvorenoj terasi prepunoj zelenila. Bogata vinska karta, uz iskusnog konobara koji će Vam znati preporučiti idealno vino uz odabrano jelo, pretvorit će Vaš boravak u Zagrebu u bajku.

Pogledajte naš meni

Ukusan doručak uz kvalitetnu kavu

I vrapci na grani znaju: doručak je najvažniji obrok u danu! Koliko kvalitetno započnete dan doručkom, toliko će vam ostatak dana biti kvalitetan. Oslonite se na nas da Vam omogućimo nutritivno kvalitetan doručak!

Uz doručak popijte šalicu kave ili čaja, kako više volite.

Uz kavu nastaju najljepše uspomene i najzanimljivije priče. Podijelite svoje s nama. Najbolji način za kušanje je Vaš dolazak. Neka Vaša nova omiljena destinacija bude restoran i terasa Notch.

Pogledajte naše stanke za kavu

Odaberite varijantu

Galerija slika

Restaurant Notch Vam svaki dan omogućuje izbor gableca od 30 do 70 kn. U slast!

Pregled menia stiže uskoro!

Restoran Notch u svojem novom ruhu objedinjuje tradiciju i moderno uživanje u domaćim delicijama.

Pročitajte više

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj dolazak

  • Bukovačka cesta 213, 10000 Zagreb
  • + 385 1 2445 204
  • notch@hotelvilatina.hr

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici. (EN) By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.