Restoran Notch

    • HLADNA PREDJELA

    • Tatarski biftek

      60.00kn

      Moderna delikatesa i najluksuznije jelo, tatarski odrezak je sjeckani, začinjeni sirovi odrezak. Kulinarska povijest ovog jela "začinjena" je brojnim mitovima i legendama.

    • Plata Vila Tina

      75.00 kn

      Pršut, kulen, tvrdi sir i salata od hobotnice.

    • TOPLA PREDJELA

    • Dnevna juha

      20.00kn

      Jednostavno a dobro. Klasična domaća dnevna juha koja je svima najdraža.

    • Zlatne okruglice

      35.00kn

      Pohana mozzarella punjena sušenim rajčicama i pršutom servirana na domaćoj šalši.

    • Ragu juha

      30.00kn

      Ragui, od fr. ragout, guste su juhe ili umaci od raznih vrsta mesa, gljiva, povrća… Mogu se jesti kao samostalno jelo ili kao dodatak tjestenini i krumpiru.

    • Gnudi s kravljim sirom i paljenim vrhnjem

      38.00kn

      Gnudi, u doslovnom prijevodu s talijanskog jezika njihovo ime bi značilo 'goli'.

      Zašto goli, možda se pitate. Odgovor na to pitanje je jednostavan. Kako se one poslužuju same, bez omotača od tjestenine, onda su one zapravo goli nadjev – odnosno goli. Vole Talijani tako slikovito i šarmantno opisivati hranu. To je svakako još jedan od razloga zašto ćete uživati u njima.

    • SALATE

    • Sezonska salata

      20.00kn

      Svježe, sočno, hrskavo ili pak kiselo povrče kao savršen dodatak svakom glavnom jelu.

    • Biftek salata

      60.00kn

      Ljubiteljima mesa ovo će jelo dugo ostati u sjećanju.

    • PRILOZI

    • Blitva na dalmatinski način

      20.00kn

      Blitva sa krumpirom klasika je dalmatinske kuhinje.  Spremljena od obarene blitve, kuhanog krumpira začinjenog maslinovim uljem, paprom i češnjakom.

    • Domaći njoki

      20.00kn

      Nema ništa finije nego nježne, mekane, podatne njoke koje se jednostavno tope u ustima...

    • Pire od tikvica s lješnjacima

      25.00kn

      Urnebesno fina kombinacija tikvica koje se tope u ustima i prženih lješnjaka.

    • Povrće sa žara

      20.00kn

      Grillanje je odličan način da povrće dobije karakteristični slatkasto-karamelizirani okus.

    • Prženi krumpir u ljusci

      20.00kn

      Savršeno pečen krumpir je hrskav izvana, a mekan i slastan iznutra.

    • DODATCI

    • Majoneza, kečap, senf, Grana Padano, masline

      5.00kn
    • Kruh

      3.00kn
    • GLAVNA JELA

    • Pileće rolice

      75.00 kn

      Punjena piletina sa šunkom i sirom poslužena sa senf umakom i domaćim njokima

    • Dnevna ponuda svježe ribe s crvenom rižom

      90.00kn

      Filet morske ribe poslužen s rižotom od cikle.

    • Hobotnica u umaku s palentom i kukuruzom

      100.00kn

      Krakovi hobotnice sa žara posluženi u vlastitom umaku s palentom i kukuruzom

    • Teleći odrezak

      90.00kn

      Punjen sušenom rajčicom, skutom, ljutikom i prženim pinjolima.

    • Ramstek

      95.00kn

      Odležan minimalno 30 dana.

    • Biftek

      120.00kn

      Dovoljno je reći da se priprema krvav, srednje pečen ili jače pečen, pa da svi odmah znaju da je riječ o kulinarskom favoritu - o bifteku. Da njegov 'dobar glas' nije precijenjen govori činjenica da je biftek odnosno goveđi file ili pisanica najmekše i najkvalitetnije crveno meso. Toliko je dobar da mu i ne treba “kvariti” okus pretjeranim kuhanjem.

    • Rib Eye steak

      180.00kn

      Odležan minimalno 30 dana.

    • TJESTENINE I RIŽOTI

    • Sezonski rižoto

      68.00kn

      Rižoto je jednostavno jelo bogate povijesti, a kada mu pružite vrijeme i poštovanje koje zaslužuje, nećete biti razočarani.

    • Sezonska domaća pašta

      68.00kn

      Uz sezonske namirnice kao što se tartufi, šparoge i gljive ili uz šugo od kokoške ili divljači,  domaća pašta će biti savršeno jelo.

    • Rižoto s jadranskim kozicama

      74.00kn

      Najbolje kozice iz onog najvrednijeg što imamo, Jadranskog mora, združile su se u finom kremastom rižotu.

    • DESERTI

    • Kolač

      25.00kn

      Komad

    • Sladoled

      7.00kn

      Kuglica